Jubileum 2017

Jubileum 2012

Ter gelegenheid van ons 45-jarig bestaan organiseerden wij op 9 en 10 november jl. een jubileumtentoonstelling. Vijf jaar geleden tijdens ons 40-jarig jubileum en tijdens de erg succesvolle tentoonstelling in Baarlo werd min of meer het idee geboren iedere 5 jaar een Jubileumtentoonstelling te organiseren. Daar 45 jaar niet een kroonjaar is werd deze keer in een wat minder uitgebreide opzet georganiseerd. Over 5 jaar (50 jarig jubileum)) proberen we weer wat grootser uit te pakken.

Lees meer

Jubileum 2017

Jubileumshow ter gelegenheid van 50 jaar Nederlandse Sebrightclub

Zaterdag 4 november organiseerden wij ter gelegenheid van onze 50e verjaardag een Jubileumshow. Maar liefst 257 Sebrights vertegenwoordigden een collectie dieren van Topkwaliteit. Het decor van deze dag was het Duivesportcentrum in Apeldoorn.

 

Lees meer

Jubileum 2022

JUBILEUMSHOW 4 EN 5 NOVEMBER 2022 IN VOORST

Zoals bekend hebben we op de laatste Jaarvergadering in September in Amersfoort gekozen voor een eendags gebeuren en wel op 5 november 2022. In de ochtend de keuring en een soort van programma voor de fokkers. In de middag de lunch, de prijsuitreiking en voldoende gelegenheid om ons tussen de kooien te begeven. Op 4 november hebben we dan de gelegenheid om op te bouwen en de laatste zaken te doen.

Lees meer

Jaarvergadering in AKV-gebouw in Amersfoort          6-04-2024      

Jongdierendag in AKV-gebouw in Amersfoort           7-09-2024

Sponsoren

Hoveniersbedrijf Gelderland

Hoveniersbedrijf Gelderland kan uw droomtuin als geen ander voor u verwezenlijken.

Veldwijk

De grootste speciaalzaak in sportprijzen van Nederland

Harwig Installatietechniek

Harwig Installatietechniek is al 110 jaar expert op het gebied van technische installaties, die toekomstproof zijn.

Max Pijnappel

Ontwerpt websites en huisstijlen naar uw smaak.

Garvo